Wilde dieren

4 - 6 jaar

De act met de wilde dieren bestaat uit 2 of 3 groepjes. Vaak hebben we leeuwen & tijgers, olifanten en apen, maar soms ook een gedresseerde sprinkhaan, een dino of een lieveheersbeestje.

Iedere groepje laat een kunstje zien. Tijgers kunnen bijvoorbeeld door een brandende hoepel springen. Olifanten draaien rondjes om de tonnetjes en apen kunnen goed springen en rollen. De dompteur staat in het midden en geeft aan welke kunstjes de dieren doen.

Materialen

Circus op School neemt postamenten (tonnen) mee. In de klas kan een hoepel versierd worden met karton, zodat we een echte brandende hoepel hebben.

Kleding

Vaak worden de wilde dieren door een paar hulpouders geschminkt. Sommige kinderen hebben zelf wilde dieren pakken. Olifanten oren kunnen ook gemaakt worden van karton.